Vertrouwenscontactpersonen

Wij vinden het als vereniging erg belangrijk dat iedereen met plezier bij ons komt sporten. Daarom besteden wij veel aandacht aan een veilig sportklimaat. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waar u zich zorgen over maakt dan kunt u zich altijd wenden tot Anne-Floor.

Ook hebben wij twee intern vertouwenscontactpersonen. Mochten jullie één van deze twee willen spreken dan kan je ze altijd een email sturen en dan zullen zij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hieronder vertellen ze iets over zichzelf.

Claudia Joachim- Ootjers (moeder van Christiaan en Florian). Haar emailadres is: claudia.ootjers@gmail.com.

 

 

Jaap van Os (vader Anne-Floor). Zijn emailadres is: jaapvanos@kpnplanet.nl 

 

 

Mocht u liever met een extern contactpersoon in contact komen dan is er het Meldpunt Veilig Sportklimaat in Zaanstad. Hier kunt u misstanden of zorgen over gedrag binnen de sportwereld in Zaanstad (anoniem) melden. Het meldpunt bestaat uit een onafhankelijk vertrouwensteam van GGD Zaanstreek-Waterland. De vertrouwenspersonen kunnen onderzoek doen naar een melding en waar nodig verdere acties ondernemen. Het doel is om sporten zo veilig mogelijk te maken.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, klik dan hier

Verder heeft onze bond ITF-Nederland ook twee vertrouwenspersonen waarmee u contact op kunt nemen. De contactgegevens kunt u hier vinden.