Over ons

Twimyo biedt trainingen aan voor jong, oud, beginners en gevorderden, ieder op hun eigen niveau. Ons uitgangspunt  is dat iedereen met veel plezier werkt aan hun weerbaarheid, conditie, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfbeheersing.

Het uiteindelijke doel van de trainingen kan uiteenlopen van het werken aan de conditie tot aan het meedoen aan wedstrijden (wat ook door Twimyo mogelijk gemaakt wordt). Alle lessen worden verzorgt door een bevoegde en ervaren trainer.

De lessen bij Twimyo worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Al onze instructeurs zijn EHBO gecertificeerd, in het bezit van een VOG en werken volgens het PBS (positive behaviour stimulation) principe.

Taekwon-Do vereniging Twimyo kent één hoofdtrainer en twee assistent trainers. Daarnaast zijn Sabum David en Boo-Sabum Anne-Floor gecertificeerde trainers voor het Kids Development Programma. Ook hebben wij vijf gecertificeerde assistenten voor dit programma.

 

Hoofdtrainer David (houder 6de dan)

David is medeoprichter van Twimyo. Hij is officieel houder van de 6de dan graduatie en geeft al 15 jaar taekwondolessen. Hij verzorgt de lessen van alle jeugd en de volwassenen

 

 

Assistent trainer Menno (houder 3de dan)

Menno is houder van de derde dan zwarte band en assisteert al enige jaren bij de lessen van de jeugd van 11+ en de volwassenen. Hij heeft jarenlang samen met David training gehad bij SM Bart Stokhof. De lessen van David en Menno zijn hierdoor goed op elkaar afgestemd.

 

 

Assistent trainer Anne-Floor (houder 1ste dan)

Anne-Floor is medeoprichter van Twimyo. Zij is houder van de eerste dan zwarte band en heeft ruime ervaring in lesgeven aan junioren en volwassenen. Zij assisteert Sabum David bij de trainingen aan de jeugd van 8+.