Clubkampioenschappen

 

Datum: 9 april 2022
Tijd: 10:00 – 15:00
Locatie: Sporthal Zaandam-Zuid
De Weer 26 Zaandam
Kosten: Gratis
Sluitingsdatum: 12 maart 2022

 

Eindelijk mogen wij weer open en mogen evenementen weer plaatsvinden. Wat zijn wij blij dat onze clubkampioenschappen dit jaar kunnen doorgaan! Omdat wij allemaal een zware tijd achter de rug hebben, willen wij met frisse moed en met positieve energie vooruit kijken. Daarom vragen wij voor de clubkampioenschappen geen financiële bijdrage en gaan wij er een extra leuke dag van maken.

Zo starten wij gezamenlijk met een grote sponsoractie voor Kika. Na een leuke, gezamenlijke warming-up, gaan wij beginnen met de rondwaartse trap. Iedereen neemt hieraan deel! Er vallen hier (per leeftijdsklasse) twee prijzen te winnen: de prijs voor de meeste trappen per minuut en de prijs voor het hoogst opgehaalde sponsorbedrag! Dus zet je familie, vrienden, buren en bekenden allemaal in om hieraan mee te doen! Het sponsorformulier wordt op de club uitgedeeld.

Na dit gezamenlijke onderdeel, volgen de onderdelen vertesprong, hoogtesprong, tuls en sparren. Tuls is alleen voor deelnemers vanaf 8 jaar en sparren alleen voor deelnemers vanaf 12 jaar.

Na de kampioenschappen is er een mogelijkheid om gezamenlijk te gaan eten bij de Crystal Wok. Kosten hiervan zijn ongeveer €35,- vanaf 12 jaar en €20,- tot 12 jaar. Bij 50 personen krijgen wij een korting van 10%. De precieze kosten zullen wij dus een week van tevoren doorgeven.

Natuurlijk zijn wij heel blij met vrijwilligers en scheidsrechters. Kan je dus niet mee doen waar draag je wel graag een steentje bij? Neem dan via de app contact met ons op.

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 9 april!

De inschrijving is gesloten