Twimyo nieuwjaar evenement

Geplaatst op 08-01-2024.

Op 6 januari 2024 hebben wij het nieuwe jaar vrolijk ingeluid met ons nieuwjaar evenement. Met wel 100 deelnemers hebben wij een leuke dag gehad vol sport en spel, zelfverdediging en Koreaans schrijven. Iedereen heeft zijn/ haar best gedaan om een mooie medaille in de wacht te slepen (ja, ook de volwassenen). Die kon je verdienen als je aan 8 activiteiten had meegedaan. Het rondje Oud-Hollandse spellen werd dus druk bezocht: blik gooien, bibberspiraal, eendjes vangen, 4 op een rij XXL, trampoline springen, vang ‘m vlug en ringwerpen.

 

Naast dit geweldige sport en spel rondje, werd erĀ  ook hard gewerkt bij de workshops zelfverdediging en Koreaans (naam) schrijven. Vooral deze laatste workshop was druk bezocht. Iedereen heeft zich hard ingespannen om het Koreaanse alfabet te leren wat nog best lastig is! Wist je dat bijvoorbeeld de F niet voorkomt in het Koreaanse alfabet? Dat is wel heel lastig als je Florian heet zijn we achter gekomen!

 

Al met al was het een hele gezellige en leerzame dag waar we elkaar weer ontmoet hebben, elkaar hebben leren kennen, gelachen hebben en prachtige prijzen binnen hebben gehaald!