Sport en spel ochtend

Geplaatst op 20-10-2021.

Met de jeugd van 5-11 jaar hebben wij vandaag een erg gezellige sport- en spel ochtend gehad. De 27 kinderen die zich opgegeven waren in zes groepen verdeeld. Allereerst heeft elke groep een naam en een logo bedacht. Deze hebben zij op hun eigen mok mogen schilderen. Er kwamen geweldige namen uit: team regenboog, kapitein onderbroek, de winnaars, team vis, de zes musketiers en de super kippenpootjes. Vervolgens hebben de groepen een carrousel gedraaid met verschillende (sportieve) spelletjes. Zo hebben ze in tweetallen op ski’s gelopen, een zaklooprace gedaan, ring- en frisbee geworpen, tafelvoetbal gespeeld en gebowld. Aan het einde van de ochtend hebben de jongens tegen de meisjes touwtje getrokken. De meisjes hebben gewonnen met 2-1!

Alle kids (en ook begeleiders) hebben genoten van deze dag. Bedankt dat jullie er allemaal waren! De foto’s zijn terug te vinden op onze Facebook pagina.