Rabo clubsupport

Geplaatst op 03-10-2021.

Ook dit jaar doet Twimyo mee aan de RABO ClubSupport actie. Met dit jaar als sponsordoel: onze clubkampioenschappen! Twee jaar terug zouden wij ons 5 jarig bestaan groots vieren. Alle voorbereidingen voor de clubkampioenschappen en een groot feest waren al in volle gang. Helaas brak Corona toen uit en hebben we alles af moeten zeggen. Nu het meeste weer kan en mag willen wij alsnog een groot toernooi houden met onze trouwe leden. Ondanks alle tegenslagen hebben zij ons altijd gesteund en hiervoor willen wij ze graag bedanken!

Stem daarom op ons en help deze clubkampioenschappen een realiteit worden!

Stemmen kan als je een RABO rekening hebt en lid bent van de Rabobank. Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op ons! Ken je mensen in je netwerk met een RABO rekening? Vraag ze ook om te stemmen op Twimyo. Alle beetjes helpen om er een geweldige dag van te maken!

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport