Trainingen tijdens Corona

Geplaatst op 26-02-2021.

Sinds de lockdown die aangekondigd is op 22 december hebben wij helaas geen binnen trainingen meer mogen geven. Vrij snel zijn wij overgegaan op Zoomtrainingen waar veel leden dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Toch was het best lastig, vooral om in spiegelbeeld de tuls aan te leren. Maar ook voor de trainers om op 1,5 m2 de trainingen te bedenken en verzorgen. Op ons YouTube kanaal (Twimyo Taekwondo Zaandam) zijn alle trainingen terug te vinden zodat iedereen extra kan oefenen.

In de laatste persconferentie zijn weer een aantal versoepelingen aangekondigd. Helaas mogen wij nog steeds niet binnen op onze eigen locatie trainen maar gelukkig hebben wij een buitensport locatie gevonden waarvan wij gebruik mogen maken. Voorlopig zullen wij daarom al onze lessen naar buiten verplaatsen, naar de kunstgrasvelden van ZKV (Sportlaan 1 te Zaandam). Wij hebben onze leden in 3 groepen verdeeld en voor alle groepen is het mogelijk om 2x per week te trainen.

Als de weersomstandigheden slecht zijn, zullen wij de trainingen binnen via Zoom verzorgen. Op deze manier hopen wij voor iedereen de training beschikbaar te maken. Natuurlijk begrijpen wij dat dit de “normale” trainingen niet kan vervangen en zien wij allemaal uit naar de tijd dat wij weer op onze eigen locatie mogen trainen. Voor nu zijn we dankbaar voor de mogelijkheden die geboden worden.