Een eigen ruimte!

Geplaatst op 09-07-2020.

Al een tijdje weten we dat we niet meer zullen kunnen trainen in ‘onze’ gymzaal. Wat was het moeilijk om een nieuwe, geschikte plek te vinden! En dan nog een die voor ons ook betaalbaar is.

Gelukkig heeft woningcorporatie Parteon met ons meegedacht en kunnen we nu per direct een prachtige ruimte gaan gebruiken voor onze trainingen – en dat voor een zeer gereduceerd tarief!

Ons nieuwe pand staat aan de Kopermolenstraat, om de hoek van onze oude locatie. Vanaf het moment dat wij de sleutel hebben gekregen zijn vele leden opgestaan en hebben meteen geholpen, ieder op zijn eigen manier. Er wordt geklust, schoongemaakt, materialen aangeboden en verzameld, donaties gedaan en zelfs sponsoracties gestart. Wat geweldig om te zien hoeveel leden de vereniging een warm hart toedragen!

Wil jij ons ook helpen? Dit kan middels een donatie (lees hier meer over op https://www.doneeractie.nl/inrichten-trainingsruimte/-44631) of stuur ons een berichtje!

Wij houden jullie allemaal natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen en zien jullie graag vanaf 1 augustus in onze eigen Dojang!