Maatregelen nav persconferentie

Geplaatst op 21-04-2020.

Beste leden,

Wat een tijd! Wij hopen dat jullie allen in goede gezondheid verkeren. Allereerst willen wij benoemen dat wij jullie allemaal heel erg missen. Het was een genot om een aantal van jullie heel even te hebben gezien toen wij de medailles kwamen uitreiken. Een groot deel van jullie trainen ook online met ons mee en ook dat doet ons echt goed!

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken om een aantal trainingen weer te kunnen geven. Op dit moment kunnen wij nog geen zekerheden bieden, daar wij afhankelijk zijn van derden. De volgende mogelijkheden worden onderzocht:

Voor de jeugd tot en met 12 jaar
Zoeken wij een buitensportlocatie waar wij de ‘normale’ trainingen in de buitenlucht kunnen hervatten.

Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar
Zullen wij de lessen aan de 1,5 meter maatschappij moeten aanpassen. Dit zal betekenen dat op dezelfde buitensportlocatie technische en conditionele lessen gegeven kunnen worden.

Voor de volwassenen
Wij zijn al enige tijd in overleg met sportbedrijf Zaanstad om met 2 trainers de zaal in te kunnen. Op deze manier kunnen wij online trainingen via Zoom aanbieden. Mocht dit niet lukken dan is het wellicht een mogelijkheid om de technische trainingen van de oudere jeugd live te streamen zodat deze thuis door de volwassenen ook te volgen zijn.

Zoals jullie wellicht zullen begrijpen, valt en staat het plan bij het vinden  van een geschikte buitensportlocatie waar wij ook voor een redelijk tarief kunnen trainen. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en de mogelijkheden.

Natuurlijk begrijpen wij het als jullie op het moment even niet kunnen of willen trainen. Graag zouden wij dit wel van jullie horen zodat wij hier in onze planning rekening mee kunnen houden.

Volg de richtlijnen van het RIVM, blijf thuis en gezond zodat wij elkaar weer snel kunnen zien!

Groetjes,

David en Anne-Floor