Twimyo op YouTube

Geplaatst op 18-04-2020.

Inmiddels is de club al 4 weken gesloten en zijn er allemaal prachtige initiatieven om toch thuis met Taekwon-Do bezig te zijn. Zo heeft onze bond, ITF-Nederland, een Facebook groep aangemaakt waar bijna dagelijks online trainingen te volgen zijn. Ook zijn er meerdere online competities en challenges bedacht. De eerste competities van Twimyo waren de thuis tul competitie en de kleurwedstrijd. Heel veel Taekwondoins over het hele land hebben hieraan mee gedaan en mooie medailles verdiend.

Inmiddels zijn er ook meerdere online trainingen door Twimyo gegeven, zowel voor de jonge beoefenaars als voor de volwassenen en oudere jeugd. Al deze trainingen zijn terug te vinden op ons YouTube kanaal – Twimyo Taekwondo Zaandam. 

Abonneer je dus op ons kanaal om altijd de laatste training te volgen!