Twimyo kleurplaat wedstrijd

Geplaatst op 15-03-2020.

Ook voor de allerkleinsten een leuke Taekwon-Do wedstrijd! Natuurlijk zijn er ook voor hen prachtige medailles te winnen.

Niet alleen de oudere jeugd en de volwassenen willen wij stimuleren met Taekwon-Do bezig te blijven nu onze club dicht is. Ook voor de kleinsten is het belangrijk dat zij zich thuis niet vervelen en actief blijven met de sport. Tuls lopen is voor deze groep wellicht nog iets te veel gevraagd. Daarom voor de allerkleinsten een ludieke actie: een kleurplaat wedstrijd.

Download via onze site één van de kleurplaten, kleur deze zo mooi mogelijk in, maak er een foto van en stuur deze naar ons! Maak het thuis zitten zo leuk mogelijk! Alle kleintjes mogen aan deze wedstrijd mee doen, ook als je geen Taekwon-Do beoefent! Vergeet niet je naam en je leeftijd op de kleurplaat te zetten.
Veel plezier en be creative!
Downloaden kan via https://www.twimyo.nl/downloads/