Twimyo for Kika

Geplaatst op 29-02-2020.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

De komende tijd hebben wij meerdere evenementen op de agenda staan. Tijdens deze evenementen laten wij ook ons hart spreken voor Kika. Op 1 maart staat onze springcompetitie gepland. Op deze dag zullen wij met een collectebus rond gaan om geld in te zamelen. Daarnaast zal er op 10 mei, tijdens onze clubkampioenschappen en het 5-jarig bestaan, de Kika-beer aanwezig zijn. Wil je op de foto met deze mooie beer? Zorg dan dat je erbij bent! De Kika-beer zal ook hier met de collectebus rond gaan.

Doneer je liever online? Dat kan natuurlijk ook via onze actiepagina!

We sluiten de actie af met een speciale Taekwon-Do run in de zomer. Daarna zullen wij de donatie overhandigen.