Vrijwilligers bedankt!

Geplaatst op 14-12-2019.

“Zonder vrijwilligers geen Twimyo”. Meer dan twaalf vrijwilligers maken het namelijk mogelijk dat elke week meer dan 100 leden kunnen sporten. Zij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden zijn ingevuld, zodat de leden zich kunnen richten op Taekwondo zelf. Door een stapje verder te gaan maken vrijwilligers het verschil bij Twimyo.

De trainers

Elke week zetten al onze trainers en assistent trainers zich in om te zorgen dat alle leden met plezier kunnen trainen. Zij hebben hiervoor in hun vrije tijd een cursus gevolgd om bij deze lessen te mogen begeleiden. Niet alleen assisteren zij tijdens de lessen maar ook helpen zij vormgeven aan de examens en de thema’s bij de mini’s. Boo-Sabum Menno en assistenten Joost, Theo, Ashley, Tsira en A├»sha, heel erg bedankt daarvoor!
Ook hebben wij een stagiaire die twee uren per week met heel veel plezier helpt bij het assisteren van de lessen van de jongere jeugd. Dit in het kader van haar LO2 stage van het VMBO. Wij hebben haar in de afgelopen maanden erg zien groeien, zo ver dat ze zelf een hele les heeft kunnen voorbereiden en deze ook onder begeleiding heeft kunnen geven. Daphne, heel erg bedankt hiervoor! Wij zijn trots op de groei die we bij jou hebben gezien.

Evenementen(organisatie)

Naast de lessen worden er bij Twimyo veel evenementen georganiseerd. Van het meedoen aan toernooien tot het organiseren van onze clubtoernooien en zelfs een zomerkamp. Ook deze worden allen door onze vrijwilligers georganiseerd en begeleid.
Catharina zorgt er altijd voor dat alle leden op tijd gemeten en gewogen zijn voor elk toernooi. Daarnaast staat Marty elk toernooi voor alle leden klaar om te coachen. Maar niet alleen de bestaande toernooien worden bezocht. Ook heeft Remy dit jaar onze clubkampioenschappen vakkundig weten te organiseren.
Voor ons zomerkamp hebben Catharina en Femke niet alleen een prachtig programma samengesteld, ook hebben zij voldoende sponsoren weten te werven om de leden een onvergetelijke week te bezorgen!

Scheidsrechters

Dit jaar hebben wij het genoegen gehad dat Sabum Joop een aantal wedstrijden voor ons heeft kunnen scheidsen. Nu hij 65 jaar is geworden is hij met pensioen gegaan. De reacties die gegeven werden op Facebook waar Joop dit aankondigde waren veelzeggend. Zo sprak Sabum Rory: ‘Ik heb superveel respect voor jouw inzet, kunde, maar vooral persoonlijkheid.’. Een zeer terechte uitspraak! Wij gaan Sabum Joop als scheidsrechter op de mat erg missen maar gelukkig zien wij hem nog tijdens de trainingen.
Ook Boo-Sabum Gerard heeft dit jaar een aantal wedstrijden als scheidsrechter voor ons op de mat gestaan. Niet alleen zien wij hem als een zeer vakkundige scheidsrechter, ook is het erg fijn dat hij tijdens de trainingen tips en adviezen aan onze leden kan geven over wat hij op de mat gezien heeft.
Sabum David, Boo-Sabum Menno en Boo-Sabum Anne-Floor hebben dit jaar de cursus voor D-scheidsrechter bij ITF-Nederland gevolgd. Zij moeten nog een aantal stages afronden en dan kunnen zij ook als scheidsrechter aan de slag.

Materialen

Wij hoeven het maar te vragen en Moen staat klaar om voor ons materialen te maken. Zo heeft hij onze breekbok vakkundig in elkaar gelast met prachtige beschermers er omheen. Ook heeft hij ons prijzenpodium gemaakt. Onze trainingen en wedstrijden worden met deze materialen op een hoger niveau getild.

Ouders en supporters

Naast alle bovenstaande vrijwilligers zijn wij ook gezegend met zeer betrokken ouders en supporters. Niet alleen zitten zij elke training en wedstrijd langs de kant om hun kinderen aan te moedigen, ook maken zij prachtige foto’s, houden zij de kussens vast en helpen zij waar nodig.

Wij zijn trots op al onze vrijwilligers en bedanken hen graag voor hun vrijwillige inzet!