Decembermaand

Geplaatst op 01-12-2019.

Het is de decembermaand met een en al gezelligheid.  Er is van alles te doen en te beleven, volop actie in de taxi. Ook bij Twimyo is deze maand een drukke en gezellige maand. Daarom alle belangrijke data en evenementen even op een rijtje

Pakjesavond

Donderdag 5 december is het pakjesavond. De jeugdtrainingen zullen deze avond niet door gaan zodat iedereen thuis lekker kan genieten van deze speciale avond. De mini’s die deze week wel graag willen trainen zijn van harte welkom om op zaterdag 7 december met de andere mini-groep mee te doen! Voor de jeugd die graag nog extra wil oefenen voor de aankomende wedstrijd of het examen is er een extra training op vrijdag 6 december van 19:30-20:30 uur.
De training voor de volwassenen zal wel gewoon doorgaan op 5 december.

Fuji Mae kids cup

Op 8 december vindt de Fuji Mae kids cup plaats in Sint Oedenrode. Wij gaan hier met een groep van 25 leden, 5 coaches en 4 helpers naartoe. Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken en aanmoedigen! Dit jaar is de indeling van de dag iets anders. In de ochtend vindt de competitie voor de jonge jeugd tot en met 10 jaar plaats en vanaf 11 uur begint de jeugd vanaf 11 jaar. Kijk dus goed in de uitnodiging hoe laat je aanwezig moet zijn!

Kup examens

Zondag 15 december vinden onze laatste kup examens van het jaar plaats. Vergeet je hier niet voor in te schrijven! Dit kan hier.
Alle mini’s mogen deelnemer aan dit examen. De mini’s met een witte band doen examen voor hun oranje slip en de mini’s met een oranje slip doen examen voor hun groene slip.
Voor de jeugd en volwassenen geldt dat zij eerst hun paspoort volledig afgetekend moeten hebben. Wij hebben nog niet heel veel theorie mogen aftekenen. Let dus goed op dat je dit op tijd met Anne-Floor via de Whattsapp deelt. Het oefenen voor de theorie vindt je hier.
De komende weken zullen wij tijdens de lessen de examenonderdelen extra gaan oefenen dus zorg ervoor dat je altijd je paspoort mee hebt!

Winterstop

Van 18 december tot en met 5 januari is onze club gesloten wegens de vakantie en de feestdagen. Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie zal hebben en vol energie 7 januari weer aan de slag kan tijdens de trainingen. Wij zullen er dan voor zorgen dat alle extra kilo’s die door de oliebollen, nieuwjaarsrolletjes, etc. er aangekomen zijn, weer als sneeuw voor de zon verdwijnen!