Twimyo zomerkamp

Geplaatst op 25-07-2019.

Inmiddels hebben we drie prachtige dagen van ons zomerkamp gehad. Ondanks de tropische temperaturen zijn de leden hard aan het trainen. Op de eerste dag Taekwondo en Kickboksen, de tweede dag tuls en teamtuls en vandaag Capoeira! Naast deze fysieke inspanningen hebben we ook veel beleefd samen. De eerste dag hebben we met de hele groep een uur in de hitte heen en terug naar Street Jump Wormerveer gefietst. Hier hebben we ons uitgeleefd op de trampolines! Dag twee stond in het teken van waterpret en hebben we in de middag gezellig gebowld. Voor sommigen de eerste keer en wat waren ze trots als ze toch een strike gooiden! Vandaag hebben wij een prachtige fotoshoot in Jagersplas gehad. We zijn heel erg benieuwd naar de foto’s die as we speak bewerkt worden.

We kijken nu al uit naar morgen, onze laatste dag in het pretpark Hellendoorn. Waarschijnlijk gaan we met deze hitte de hele dag in het waterpark spelen.