I.T.F. Nederland enthousias- ten… Bedankt!

Geplaatst op 01-01-2019.

2019 is begonnen. Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvol 2018.

De vele, goedbezochte evenementen van onze organisatie en de hardwerkende, enthousiaste leden en vrijwilligers hebben van 2018 een geweldig jaar gemaakt. 

Er was heel wat te beleven, nieuwe initiatieven kwamen tot stand, anderen tot bloei, in diverse commissies is weer mooi werk verricht en inhoud verbeterd. Het is dan ook niet wonderlijk dat buitenstaanders ons vinden, willen samenwerken of aansluiten. Dat betekent groei, zowel op inhoudelijk niveau als in ledenaantal. 

Voor dit jaar staat er weer veel op stapel. Te denken valt aan: de unieke International Do Course in mei (Sportpsychologie en TKD-filosofie), de Z-ITS cursus (de enige rijkserkende ITF lerarenopleiding in Nederland, met O-ITS intro) de Open Dutch (het toonaangevende ITF toernooi in onze contreien), e-learning (WSC) en nieuwe modules (O-ITS, Syllabus CTO) voor diverse cursussen. Natuurlijk zijn er dan ook nog de 40+ activiteiten die onze agenda sieren.

Kortom… de allerbeste wensen en nogmaals bedankt, 

Robert Boer

Voorzitter I.T.F. Nederland 

Zoals onze voorzitter al aangaf, 2019 wordt weer een jaar dat bol staat van de activiteiten. Alleen al voor de maand januari hebben we het volgende in de aanbieding:

Brendan Doogan Seminar

Allereerst beginnen we op zaterdag 12 januari met het seminar van Brendan Doogan om je de kunst van het breken eigen te maken. Lijkt je dit iets en je hebt je nog niet opgegeven, klik dan op:

Powerbreak seminar met Brendan Doogan

Z-ITS

In hetzelfde weekend begint de Z-ITS cursus onder leiding van de Sabums Patrick den Hoed en Martijn van de Velde.  

Opleiding I.T.F. Taekwon-Do Sportleider dag 1

Scheidsrechtercursus

Op 20 januari is er de scheidsrechtercursus voor de B, C en D. Wil je bijvoorbeeld een hogere graad of lijkt je scheidsrechter zijn helemaal het einde, dan kun je je hiervoor opgeven. Ga dan naar onderstaande link:

Scheidsrechterscursus B, C & D

Open Dutch

Een van de hoogtepunten op wedstrijdgebied is het toernooi van Master Willy van de Mortel, de Open Dutch. Een toernooi met vele internationale deelnemers die strijden om de hoogste eer. Het niveau zal, zoals gebruikelijk, weer van een hoog niveau zijn.

http://www.open-dutch.nl

Houd de website of Facebook in de gaten voor meer activiteiten die in de loop van 2019 volgen, de meesten zijn al te vinden op onze evenementenpagina:

 https://www.itf-nederland.nl/evenementen