Twimyo Clubkampioenschappen

Datum & Tijd: 14 april 2019 | 13:00-16:00 uur

Locatie: Rosmolenstraat 103

Kosten:  € 7,50

Onderdelen: Hoogtesprong en tuls

 

Middels onderstaand formulier kan je jezelf opgeven voor de Twimyo Clubkampioenschappen. Inschrijven kan tot 25 maart dus wees er snel bij!

De betaling van €7,50 dient voor 7 april 2019 overgemaakt te worden op IBAN NL65RABO 0302838511 t.n.v. Twimyo en o.v.v. naam lid en evenementnaam. De tarieven voor het eten zijn €30,- voor iedereen vanaf 12 jaar en €16,- voor kinderen van 6-12 jaar. Ook deze kosten kunnen vooraf overgemaakt worden op bovenstaand rekeningnummer ofwel contant bij Catharina voldaan worden.

 

Aanmelding clubkampioenschappen

Beste leden, Middels onderstaand formulier kan je jezelf aanmelden voor de clubkampioenschappen. De kosten hiervan zijn €7,50 voor twee onderdelen (tuls en hoogtesprong). De clubkampioenschappen zijn voor alle leden dus mini's tot en met senioren. Na de wedstrijd gaan wij met iedereen die zich hiervoor aanmeldt uit eten bij Crystal Wok in Zaandam. Meldt je op tijd aan zodat wij ook op tijd kunnen beginnen met de organisatie en de reservering kunnen doen. Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 14 april!
  • Geef hier de geboortedatum op (dd-mm-yyyy)
    Geef hier aan voor welk onderdeel je jezelf wilt inschrijven
  • Als je mee uit eten gaat, geef dan aan met hoeveel mensen je mee gaat. Het hele gezin is welkom. Als je niet mee uit eten gaat dan kan je dit formulier leeg laten.